DOBNET Měsíčník 2/2022

Ceny energií stouply a ovlivnily chod našich domácností. Jednou z variant, jak ušetřit, je topení v kamnech. Je ale důležité vědět, v jakých a jak správně topit. Napovíme vám v tématu. V kulturní rubrice najdete jeden ze čtyř rozhovorů v únorovém čísle, konkrétně s Ivanem Mládkem. Věděli jste, že známý bandžista velmi rád maluje? Ve sportu jsme fandili dobřichovickým volejbalistkám, které zatím úspěšně míří za mistrovským hattrickem. Sportem ožila také historie, ve které vzpomínáme na sokola tělem i duší Antonína Hřebíka, který se narodil v Řevnicích. A pokud byste (nejen) na svatého Valentýna chtěli vyrazit na romantický výlet, zkuste zámek Zbiroh. Je tam vážně krásně.

Nenechte si ujít na zpravodajském webu idobnet.cz:

Jaroslav Dušek: Přítomnost je tak inspirující

Skvělý improvizátor a neotřelý herec Jaroslav Dušek miluje procházky kolem Berounky. A o dnešní době mimo jiné říká, že nás vrací do prostoru duše.

Opravují kulturní dům a shánějí exponáty do muzea

Obci Všenory se podařilo získat více než 1,5 milionu korun na opravu střechy kulturního domu Zdeňka, který od loňského jara kompletně rekonstruují. Na výslednou podob budovy z roku 1886 se těší nejen místní obyvatelé.

Petr Fiala: Dakarská porce kilometrů je něco neskutečného

Nejslavnější rallye na světě letos odjela 44. ročník. Z Poberouní na ni vyrazil také Petr Fiala (56) se synem Tomášem (29). Velký sen si plnili v Land Roveru ze 60. let. Měli na konci důvod slavit?

Soubor ke stažení: eDOBNET_2_2022