Srba Servis slaví 30 let na trhu, funguje i online

Přesně na apríla letošního roku to je již neuvěřitelných 30 let, co se začala psát historie rodinné firmy Srba Servis. Postupem času se rozrostla z malé nezávislé autodílny na autorizovaného dealera značek Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Chevrolet, Jeep, Opel, Saab a Volvo.

 

Co u vás zákazníci najdou?

Služby poskytujeme v moderních a pravidelně rozšiřovaných provozovnách. Naše aktivity se zaměřují na prodej, servis, sortiment originálních náhradních dílů, klempířské a lakýrnické práce, širokou nabídku finančních produktů a pojištění.

Pro každou námi nabízenou automobilku máme k dispozici separátní tým odborníků, kteří jsou plně vyškoleni pro svoji značku jak v prodejním, tak v servisním týmu.

Srba Servis si váží každého zákazníka, a to soukromého, kupujícího jedno vozidlo, či velkých fleetových firem. Pro každého se vždy snažíme doporučit ten nejvhodnější produkt, ať už se jedná o vozidlo, financování nebo výhody operativního leasingu.

Všechny naše aktuální nabídky vždy pravidelně uvádíme na našich internetových stránkách srba.cz a bude naším potěšením, pokud i vy se stanete jejich pravidelnými návštěvníky.

Jak se firmě daří v současné době?

Každá doba má své úskalí, přináší různé překážky, ale také nové začátky. Bohužel aktuální situace poznamenává všechny.

V Srba Servisu jsme v první řadě zavedli širokou škálu opatření, abychom maximálně ochránili naše zaměstnance i naše zákazníky. Rozhodli jsme se, že dobu, kdy do našich prodejen nemohou vstoupit zákazníci, využijeme ke zvelebení našich prodejen, k zavedení nových technologií. Věříme, že to naši zákazníci ocení, a již se těšíme, až je u nás přivítáme.

 

Jste online?

Ano, naše prodeje jsou nyní zcela závislé jen na online komunikaci se zákazníky. Abychom co nejvíce přiblížili naše vozy našim klientům, rozhodli jsme se natočit videa, která ve 2 až 3 minutách představí jednotlivé modely s důrazem na hlavní výhody daného vozu. Zákazník tak má jasnou vizuální představu.

Abychom ještě byli více online – zákazníci mohou koupit naše nové nebo ojeté vozy na eshop.srba.cz a v momentě objednávky vozu si mohou hned vybrat z naší široké nabídky příslušenství. Po vyřízení platby dovezeme vůz zdarma po celé ČR na adresu, kterou si kupující určí.

Může rodinná firma uspět v drsné konkurenci?

Ano, může. Právě díky tomu, že se jako rodinná firma můžeme spolehnout na členy naší rodiny, ale také na kolegy zaměstnance, které pečlivě vybíráme a staráme se o ně. Není výjimkou, že s námi naši zaměstnanci spojili svůj profesní život a jsou u nás více než 20 let, dokonce i 28 let. Budeme rádi, když řady kolegů rozšíříme o nové tváře právě z našeho regionu. Naše aktuální nabídka poptávaných pozic je vždy na https://www.srba.cz/kontakt/kariera/.

 

SRBA SERVIS s. r. o.
Příjezdní 188
252 02 Jíloviště
Lhotecká 2099/2c
143 00 Praha 4 – Modřany
Tel.: 255 717 000 | www.srba.cz