V něm budou hrát prim především steaky z různých druhů masa na grilu. Budou také probíhat speciální denní či víkendové nabídky například grilovaných ryb, steaků z exotických druhů masa aj. Nebudeme ovšem zapomínat ani na ty, kteří maso nejedí, ani na ty, kteří mají rádi chuťovky k pivu. Čepuje se Gambrinus 10°, Velkopopovický Kozel 11°a Pilsner Urquell. No a pro ty, kteří alkoholu neholdují, čepujeme např. klasickou malinovku.
Po prázdninách se také opět můžete těšit na různé akce, jež budou v Symbiosce pořádány. Sledujte proto jak plakáty v Symbiosce, tak na plakátovacích plochách. Více informací naleznete i na Facebooku – Restaurace Symbioska. Internetové stránky se připravují a odkaz na ně pak najdete také na Facebooku.
Nabídka poledního menu zůstává od 11:00 do 15:00 hod. Bude v ní polévka a dvě hotová jídla s tím, že i k obědu lze zvolit některý z nabízených steaků, smažený sýr či některý ze zeleninových salátů.
Kuchyně je otevřena od pondělí do soboty od 11:00 do 23:00 hod., v neděli od 15:00 do 23:00 hod.
V době konání víkendových turnajů (soboty a neděle) bude nutné jim, jako každým rokem, přizpůsobit i otevírací dobu. Konkrétní data turnajů a informace o nich budou včas zveřejněny na Facebooku a následně i na internetových stránkách.
Rezervace a rozvozy jídel, nejen v době podávání obědů, můžete objednávat na telefonním čísle Symbiosky 775 145 976.
Těšíme se na vaši návštěvu na adrese Pražská 375, Dobřichovice (u kruhového objezdu, areál Sokola Dobřichovice, v hale Bios)!
Alan Bastien a Jan Štědronský spolu s celým týmem Symbiosky