Chcete prožít Dakar mobilem bez cenzury?

Foto: Míla Janáček

LETY – Velmi zajímavá beseda se bude konat 21. března od 19 hodin v restauraci letovského pivovaru MMX. Prožijete nejtěžší dálkovou rallye světa s přímými účastníky, okamžiky českého triumfu i chvíle, kdy si závodníci sahali na dno sil. To je Dakar mobilem.

To vám slovem i obrazem zprostředkují Míla Janáček, tvůrce obsahu Dakar mobilem, a jeho hosté z řad účastníků David Pabiška, Libor Podmol a další.

Beseda podle programu trvá běžně zhruba 90 minut, často se to ale zvrtne a protáhne, protože účinkující doslova vtáhnou do děje Dakaru nejen pomocí poutavých fotografií a videí, ale i živého vyprávění. Navíc bude připraveno focení, čas na vaše otázky či tombola o zajímavé ceny.

Pokud by se změnily okolnosti, mohou na této akci s Mílou Janáčkem být i další účastníci Rally Dakar, třeba Martin Michek, Karel Trněný, Martin Straka, Ondra Záruba nebo jiní.

Míla Janáček má za sebou letos 14. Dakar, předtím však i dlouhou kariéru v oblasti auto-moto jako vydavatel magazínu OffROAD a QUAD, dále založil a spolupořádal seriál závodů Offroad Maraton v ČR, přes které došel až k účasti na Dakaru. V roce 2008 stanul jako navigátor na startovní čáře po boku Miroslava Zapletala v kategorii aut v Mitsubishi Pajero a pak následovaly další účasti, naposled závodil v roce 2015 v kategorii nákladních vozů s Liazkou po boku Martina Macíka ml., aktuálního vítěze Dakaru 2024, opět jako navigátor. Další dakarské účasti v současné Saudské Arábii byly již v rámci novinářské práce, kterou má Míla Janáček prostě v krvi. Odkaz na FB skupinu je TADY. Dakar Mobilem najdete i na YouTube.

Vstupenky můžete zakoupit v restauraci MMX od 20. února nebo na e-shopu.