Každý měsíc jiná evropská kuchyně. Za gastronomií do Řevnic

V Restauraci Corso na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad již druhým rokem připravují čtyř- a vícechodová menu, díky kterým navštívíte některou ze zemí starého kontinentu. Menu zde připravuje tým Restaurace Corso a Pivovaru Řevnice společně se spřátelenými šéfkuchaři. Jejich umění si vychutnáte vždy jeden pátek v měsíci. V okouzlující atmosféře renomovaného nejstaršího domu ve městě na něj jen tak nezapomenete.

Například v září k Berounce zavítá Jakub Čadina. S trochou nadsázky se dá říci, že svůj talent naplno rozvinul díky osudu. Kuchařem totiž být nechtěl. Ale když ho kvůli dvojce z chování nevzali na střední školu a nastoupil na učňák, vaření ho začalo bavit a svoje rebelství využil k tomu, aby jeho kuchařská hvězda v oboru jen stoupala. Přes 20 let objevoval nové chutě, experimentoval se stylingem, učil se od zkušenějších. Působil ve vyhlášených restauracích, namátkou z poslední doby: tři roky vařil v Grand Cru po vedením Jana Punčocháře, poté vedl vyhlášené italské bistro La Bottega Gastronomica a do letošního roku měl pod palcem francouzskou restauraci Le Terroir. Dále působil v bistru Monk na pražské Malé Straně, v druhém podniku tohoto mimořádně úspěšného konceptu proslulého skvělým brunchem, na který se stojí fronty. Jakub Čadina má rád výzvy a hravost, a spolu s již nabytými zkušenostmi se tak můžete těšit na jedinečný zážitek, který si vychutnáte všemi smysly. Samozřejmě v dokonalé symbióze s vínem a dalšími nápoji.

Pokud byste zářijovou večeři přece jen časově nezvládli, můžete se na Jakuba těšit i 22. listopadu. V pátek 22. října štafetu převezme Pavel Buchwaldek, zakladatel rodinné firmy b.wine, kde se snoubí ta nejlepší a často unikátní světová vína se skvělými jídly. Jeho mimořádná schopnost v této oblasti je zárukou dalšího špičkového zážitku. Pavel na rozdíl od Jakuba Čadiny měl vášeň k vaření už od mládí. Hned po maturitě odjel na zkušenou do Londýna a během své nabité kariéry pracoval mimo jiné s legendou světové gastronomie Pierem Koffmannem. Po návratu do Česka působil například v Alcronu či v dánské estauraci Noma. Byl šéfkuchařem ve Zlaté Praze, která proslula českými a francouzskými chutěmi. Velel i kuchyni v Café restaurant.

VYHRAJTE VEČEŘI PRO DVA!

STAČÍ ODPOVĚDĚT NA OTÁZKU:
Jak se jmenuje jeden z pokojů Corso Boutique Hotelu, kde si ve stylovém prostředí můžete nejen po večeři odpočinout mimo běh všedních dnů? 

Odpověď, kterou najdete na boutiquehotelcorso.cz, zasílejte do 15. září na e-mail: soutez@dobnet.cz.

Do názvu prosím napište „Soutěž Corso“ a nezapomeňte dopsat své údaje včetně telefonu.

NADĚLTE (SI) RADOST!
Rezervujte si své místo co nejdříve.

Restaurace Corso
Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 2, Řevnice
+420 702 234 952
restaurace@corsorevnice.cz
www.restauracecorso.cz