Druhý ročník Brdského festivalu svíčkové je tu! Uskuteční se na nádvoří dobřichovického zámku v sobotu 10. října od 18:30 hodin. Zúčastnit se ho mohou jednotlivci i kolektivy.
Šest až sedm litrů soutěžní omáčky a zhruba 1,5 kilogramu degustačních kousků masa po cca 10 g připravují účastníci mimo areál. Pořadatelům je předají v teplém stavu v sobotu 10. října mezi 17. a 18. hodinou.
Všechny vzorky budou označeny číslem a během celého večera udržovány v teplém stavu. Od 19 do 21 hodin je ohodnotí odborná komise složená z kulinářských odborníků pod vedením Heleny Rytířové. Ochutnávat a ovlivnit výsledek soutěže může až 120 návštěvníků, kteří si zaplatí degustační vstupenku v předprodeji v Galerii Bar Bím a přijdou včas.
Přihlášku a další informace najdete na www.Dobrichovice.cz.
VIDEO a článek z loňského ročníku najdete zde.
(lib)