Na prázdniny do světa? Do toho digitálního!

Nějak teď nevídáte svoje sousedy? Povíme vám proč. Od prvního května jim DOBNET zrychlil internet, ale ceny nechal stejné. Žádný div, že od počítače téměř nevstávají.

Takhle rychlý internet můžete mít samozřejmě také. Nebo vaše dítě jako odměnu za skvělé vysvědčení. Nebo jako pobídku, aby dohnalo mezery v probírané látce. Anebo jenom proto, že ho máte rádi.

Už základní tarif Želva za pouhých 290 korun nabízí slušnou symetrickou rychlost 50/50 Mbps. Špičkový tarif Sokol 500/500 je rovnou desetkrát rychlejší, přičemž stojí jen 590 korun měsíčně.

Bleskové stahování a nahrávání fotek z dovolené, sledování filmů na více zařízeních současně, top grafika a špičková odezva her, komfortní videohovory bez čtverečků a zasekávání, stabilita, spolehlivost a profesionální podpora – to je internet DOBNET, který snadno utáhne i vás.

Tak na nic nečekejte a přidejte se k nám. Většinu nových zákazníků připojíme do 48 hodin. Zavolejte na zákaznickou linku DOBNET 277 001 111nebo napište na info@dobnet.cz. Domluvíme se a můžete svištět.