Sérii neporazitelnosti ukončily Domažlice

Celkem 18 zápasů měl na svém kontě na konci února BK Wolves Radotín, jehož domácí palubovkou je hala Věry Čáslavské v Černošicích-Mokropsech. Právě zde posledních šest utkání válcoval své soupeře, až narazil na Jiskru Domažlice.

Radotínští basketbalisté byli po vítězné sérii nažhaveni na další utkání, ale štěstí jim nepřálo. BK Jiskra Domažlice prahl pro bodové nadílce a svůj důležitý zápas vyhrál o šest bodů 70:76. Zklamání bylo o to větší, že se odehrálo před zraky domácích fanoušků. Ale Radotínští se nevzdávají a do dalších soubojů nastoupí v plné síle.

BK Radotín má letos na sebou celkem 10 výher a osm proher. Aktuálně jsou o dva body šestí za domažlickou Jiskrou. Tým se slaďuje pod taktovkou nového trenéra Romana Víchy, který se v posledních letech velkou měrou podílel na úspěších A týmu v druhé národní lize. Po ukončení hráčské kariéry se dal na trenérskou. Přestože první polovina sezony nevypadala zcela podle jeho představ, 12. ledna 2021 Wolves vyhráli zápas s Benešovem a poté dalších pět. Posledním vítězným utkáním v sérii byl duel s Klatovy. O den později se statistika otočila. Bylo vidět, že tým oživily posily a sedí mu domácí prostředí. Všechny zápasy z vítězné série se totiž odehrály na černošické palubovce.

Po dvou zápasech venku můžete basketbalisty podpořit opět v Černošicích v sobotu 12. března, kdy změří síly s SKB Rokycany.