V ulicích Radotína se bude slavit Havelské posvícení

Posvícení Radotín Foto: z archivu MC Praha 16

RADOTÍN – Tradiční posvícenská slavnost se bude konat v ulicích Václava Balého, Loučanská a před radotínskou radnicí na náměstí Sv. Petra a Pavla v Radotíně. Akci pořádá Městská část Praha 16 ve spolupráci s Kulturně komunitním centrem Koruna ve dnech 12. a 13. října.

Šestadvacátý ročník Havelského posvícení bude zahájen v 9 hodin, kulturní program odstartuje v 10:30 hodin. Během obou víkendových dnů je připraven program pro malé i dospělé návštěvníky. Vystoupí kapely Minus123minut, 2CV Band, Meki Tribute, Ritmo Gitano, Bandarend, I Love You Honey Bunny, Circus Ponorka, Olympic Tribute, Yung Dee a staropražské písničky doveze Třehusk.

Dětem budou určena pohádková představení Divadla B, Zbraslavské divadelní společnosti a Loutky bez hranic, dorazí i kouzelník Ondřej Soukup. K vidění bude také soubor Holektiv, který kombinuje fyzické divadlo, tanec a nový cirkus. Představí se další dětské, zájmové, vzdělávací a volnočasové organizace a spolky.

Pestrý sortiment občerstvení a výrobky tradičních řemesel nabídne téměř stovka stánků. Vstup na Havelské posvícení je zdarma.