V pondělí začne 4. etapa oprav Barrandovského mostu

Foto: TSK Praha

PRAHA – Čtvrtá etapa rekonstrukce Barrandovského mostu začne v pondělí 19. srpna. Ta rovnou naváže na třetí etapu a díky tomu budou opravy hotové do konce letošního roku.

Kvůli začátku 4. etapy dojde už od soboty 17. srpna od 13 hodin k přestavbě dopravního omezení na Barrandovském mostě. Tato úprava výrazně ovlivní zejména řidiče jedoucí z Jižní spojky na Smíchov a při nájezdu z Modřanské ulice.

Ve zmíněných úsecích lze očekávat tvorbu kolon, zejména v době dopravních špiček. Tento přesun dopravního omezení je však součástí plánovaného postupu prací a je nezbytný pro komplexní dokončení opravy mostu. V rámci čtvrté etapy rekonstrukce se stavební práce přesunou ze severní poloviny na jižní polovinu Barrandovského mostu.

  • Směr Praha 5: od 17. srpna bude z důvodu přestavby dopravního značení a zábran omezen provoz na severním mostě směrem do Prahy 5 do jednoho jízdního pruhu.
  • Nájezd z Modřanské ulice: nájezd na Barrandovský most z Modřanské ulice bude omezen na STOPku.
  • Směr Praha 4 a protisměrné jízdní pruhy: jízdní pruh od Jižní spojky vedený v protisměru po jižním mostě zůstává bez omezení, stejně jako provoz do Prahy 4.

Další a podrobné informace na webové stránce https://1url.cz/@IVetapa.

Foto: TSK Praha