Pastelly: Zdraví začíná ve střevech

Máte střeva v pořádku? Nerovnováha v zažívacím traktu může vést k řadě vážných problémů, například k alergiím, bolestem hlavy či ke gynekologickým obtížím. Ve střevech totiž začíná až devadesát pět procent nemocí.

Dnešní doba je hektická a každý nemá možnost změnit jídelníček a celý svůj životní styl. Proto jsou tu různí pomocníci ve formě doplňků stravy, které nám pomáhají udržet ve střevech optimální podmínky, tzv. mikrobiom. Tekutý postbiotický koncentrát Pastelly je revoluční novinkou vyvinutou českými vědci, je ideální svým složením. Obsahuje 10 kmenů prospěšných bakterií, jež pečují o rovnováhu naší střevní mikroflóry, a zároveň mnoho vlákniny, tedy „potravy“ pro probiotika. Navíc má tekutou formu, takže se snadno užívá a rychle dostane tam, kde má působit. Je bez laktózy, lepku i cukru a vhodný pro vegany. Chutná po višních a lahvička zajistí měsíční kúru. Každý den jednu lžíci a brzy poznáte změnu.

Dalším důležitým pomocníkem aktivního člověka je kolagen. Ať už pro posílení pohybového aparátu, po úrazu, velké fyzické námaze nebo pro zlepšení kvality vlasů a pleti. Pastelly Collagen Rich je jedinečnou směsí hydrolyzovaného kolagenu, kyseliny hyaluronové, bambusového extraktu, biotinu, selenizovaných kvasnic, vitaminů D, C a kyseliny pantothenové. Má vysoký obsah vlákniny a tekutá forma s příchutí grapefruitu usnadňuje vstřebávání a dávkování.

Nová česká značka Pastelly se zaměřuje na produkty podporující imunitní systém a zlepšující kvalitu života. Vyvíjí je a vyrábí v České republice. Tak jako pastelky mají mnoho barev a odstínů, Pastelly nabízejí již několik produktů a portfolio se neustále rozrůstá. Velkou výhodou je jejich symbióza, propojení vlákniny, probiotik, postbiotik, vitaminů, minerálů.

Pastelly jsou jednoduchým řešením, jak zlepšit fyzickou i psychickou kondici.

Zkuste je a „žijte s lehkostí“!

Se slevovým kódem DOBNET23 získáte na e-shopu slevu 200 Kč na každou lahvičku postbiotického koncentrátu nebo Collagen Rich, a to opakovaně po celý rok.

www.pastelly.eu