Radůza znovu přijede do Řevnic

Foto: archiv

ŘEVNICE – Zpěvačka a skladatelka Radůza opět přijede do Řevnic, kde už dvakrát úspěšně vystoupila před vyprodaným publikem. Tentokrát se koncert ve zdejším kině koná 15. března od 19.30 hodin. Jde o odložený koncert z 20. ledna, který se bohužel kvůli nemoci neuskutečnil.

Podle organizátorky Lucie Kukulové se zpěvačka na koncert velmi těší. Radůza s kapelou představí průřez dosavadní tvorbou. Zazní nejen písně z posledního alba, ale i písničky z prvních desek. Radůza se zvládne doprovodit na několik hudebních nástrojů, její zpěv hřmí, ale i jemně vypráví dojemné příběhy.

Její umělecká dráha připomíná některé pohádkové životopisy. Na ulici ji v roce 1993 objevila Zuzana Navarová a již tři dny nato zpívala Radůza ve svatyni českých zpěváků, v pražské Lucerně. O pár týdnů později zde pak triumfovala jako předskokanka slavné americké písničkářky Susanne Vega, o šest let později měla stejnou čest při koncertě Mikea Oldfielda.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v knihovně v Řevnicích, v Infocentru Dobřichovice nebo online na webu www.pa-intermedia.com.