Pod širým nebem budou promítat celé prázdniny

Foto: FB kino Řevnice

DOLNÍ BEROUNKA, BEROUNSKO – V Řevnicích, Karlštejně či Černošicích se také letos v létě bude promítat s výhledem na oblohu.

Jako první startuje Letní kino Karlštejn, které přivítá své diváky již v pátek 2. července. Na programu je dobrodružný film pro celou rodinu Ježek Sonic a vstup je zdarma. Pravidelné promítání se pak bude vedle úřadu konat každý pátek až do konce prázdnin. Těšit se můžete na filmovou klasiku Mamma Mia!, Pomádu i na divácké hity jako například Jak vycvičit draka 3. Vstupné je pro děti 40 Kč, pro dospělé 80 Kč.

Také řevnické náměstí ožije filmem, a to rovněž vždy v pátek. Prázdninovou projekci zahájí 9. července Pomáda. K vidění bude i ve své době nejdražší český snímek Akumulátor 1 Jana Svěráka, mimořádný film scenáristy a režiséra Vojtěcha Jasného, oceněný na MFF v Cannes Všichni dobří rodáci nebo strhující portrét jedné z nejslavnějších a nejvíce kontroverzních sportovních osobností Diego Maradona. Začátky představení budou zprvu od půl desáté, nicméně koncem prázdnin projekce začnou už od půl deváté. Vstupné na představení bude dobrovolné.

Až ke konci prázdnin se chystá venkovní promítání v Černošicích.